Vem vinner?

Hur många gånger kan ett barn upprepa ett ord? Samir kallar det för tortyr, jag stängde mina öron som en van förskollärare som jag är (men det var med nöd och näppe). Till sist brister det för Samir och Lennox har vunnit kampen.

Ni vet när man ska ladda ett brio-tåg som en liten pojke vill ska fungera på en gång och har tålamod 0 och säger ladda om och om igen, och igen igen igen, om och om igen, minut efter minut, med stegrande röst, manisk röst, -ladda, ladda, ladda, ladda, ladda, ladda, ladda ladda…. Det tar aldrig slut och tåget måste laddas för att fungera och Lennox bara fortsätter hur många gånger vi försöker förklara och säger att han ska vara tyst.

Nej, det slutar med att Samir sliter av sladden. HÄR!!! TA TÅG#€&%?”# OCH LEK!!!

Lennox var jättenöjd och fortsatte sin lek. Vi bara satt tysta och andades in tystnaden och tortyren var äntligen över.

#livetsomsmåbarnsföräldrar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s