Påsken är slut

Så var påskveckan över och sex dagar med Samir hemma har varit toppen, men tiden går för fort.

Vi har både renoverat badrummet och varit på påskfirade med min och Samirs familj, så fullt upp med andra ord. Det var himla mysigt att få vara med familjen och jag tror Lennox hann göra så där 1000 jämfotahopp. Han gör det när han är riktigt glad och sen glada, lite väl höga ljud samtidigt som han hoppar runt, passade till påsk med hare och allt. Han fattar galoppen och kör all in.

Lennox fick både leksaksbilar och en massa godis. Tror godiset vad det näst bäst efter att få leka med kusinerna. Han somnade fredagskvällen med att säga namnen på sina kusiner och vaknade på morgonen med att säga deras namn. Han tjatar hela tiden att få åka till dem, får boka träff snart igen.

Idag körde jag storstädning här hemma, damm överallt och bokade tid till veterinären då vår katt mått dåligt. Fick tid på eftermiddagen så vi körde dit. Hade dock inte planerat att vi skulle vara där i 1,5 timme.

Lennox var lite halvt rädd för de som jobbar där, påminner för mkt om läkare och det gick inte att övertala honom att det var katten de skulle undersöka. Slutade med att vi fick sätta oss i väntrummet medan de fick ta hand om katten. Jag tänkte nog mest vi bara skulle dit och ta ett blodprov, tur väl hade jag en mer-dricka i väskan när Lennox blev tok för rastlös och ville hem, men han var så himla fin, mer jag som var hyperstressad med tanken om Lennox flippade ut och vad som skulle hända med katten. Slutade med att katten blev inlagd för dropp för att försöka få ner hans höga feber och de tog prover och röntgade honom. Men de vet inte vad det är för fel på honom, någon infektion i kroppen. Så vi ska ge honom febernedsättande och penicillin och sen ska vi dit på torsdag igen och  kolla om febern gått ner. Vi skulle hålla koll på honom så han inte blir värre, så kattvak har inletts.

Ja, lilla kissen 😦 Väldigt glad att de inte hittade några tumörer och hoppas att detta går att bota. Vill ha kvar honom några år till.

Nästa gång kommer jag vara mer förberedd när jag ska iväg med Lennox. Nästa gång kommer det finnas bilar, mat och dricka i väskan och en blöja, kan ju va bra och ha. Men vi överlevde ändå utan allt det.

Lennox gjorde påskkort till sina nära och kära.

Knytis hos min bror. Tycker vi lyckads få ihop en bra påskmiddag och god var den med.

Lennox tyckte nog att godiset var bättre än bilarna.

IMG_0583

Påskmys med kusinerna

Hos Samirs familj bjöds det på bosnisk mat, mums!!

Vilken lycka för Lennox som har så fina kusiner.

Sista påskdagen var vi hemma. Lennox sov bara fyra timmar den natten så det var en intressant dag. Tur väl var det soligt ute så en liten runda runt kvarteret var toppen.

Somnade i min famn helt slut.

Viktigast av allt just nu är att Tux blir bra igen…älskade Tux!

2 reaktioner på ”Påsken är slut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s