Älskade stackars vän

Känner mig väldigt låg för tillfället. Detta är andra veckan som vår älskade katt är sjuk. Nu ligger han inne på lunds djursjukhus på dropp och smärtstillande, efter några turer fram och tillbaka hos veterinären förra veckan. De har tagit så mycket prover och röntgen på honom men kan inte riktigt hitta felet. Känns som de testat honom för allt. Men han har smärta i buken, feber och han har brist på blodplättar(heter det så) så benmärgen skickar ut omogna celler. Men det är inte cancer utan något virus som kroppen försöker bli av med.

Jag är bara så rädd att det inte kan göra något och det skulle vara helt förkrossande.

Lennox har mitt i allt detta börjat rossla och hans temp börja öka idag. Så ja, det är fullt upp här hemma. Tur väl så kan vi ta det lite lugnt nu när katten är väl omhändertagen på sjukhuset.

Igår var jag och Lennox en tur på Skrylle. Det var så himla fint väder så vi passade på att vara i skogen. Lennox tycker det är så spännande och suger till sig allt jag visar. Bäst av allt är att kasta stenar och leka med pinnar. Efter det var vi ute och lekte här hemma, grillade lite till middag och låg ute på sofforna på balkongen. Så himla mysigt!

Vi firade svärmor med glass ute på stan i Söndags

Klart man ska ha lite kaka när man är ute i skogen och undersöker

Toppen att få grilla med pappa och busa lite samtidigt

En reaktion på ”Älskade stackars vän

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s