❤️ Vila tryggt Tux ❤️

Allt för tidigt fick vår älskade Tux somna in. Det är så ledsamt och jag och Samir har varit helt förkrossade. Tux var verkligen en speciell katt och vår älskade familjemedlem och vi är många som inte kommer glömma honom.

Han fick somna in i min famn, lugnt och tryggt. Det kändes gott i allt detta hemska. Nu vilar han bredvid sina enda kattvänner Findus och Ikk hemma hos mina föräldrar. Han älskade att vara hos dem och det var en fin begravning vi fick.

Nu är han i himlen som Lennx säger; Tux himlen ❤️

6 reaktioner på ”❤️ Vila tryggt Tux ❤️

  1. Åh nej!! Jag beklagar sorgen. De slutar att vara husdjur och blir istället en familjemedlem. Inget kan ta bort smärtan, men skänker er en tanke från Bromölla-familjen ❤

    Gilla

  2. Vad ledsamt! Vet precis hur det är behöva skiljas från en älskad fyrfota familjemedlem, och man blir helt knäckt! Det tar lång tid att hämta sig från en sådan förlust, och det är ju inte konstigt att det är så när man mister något så kärt.

    Minns att jag hittade till din blogg innan ni fått er lille Lennox och du skrev om katten. Förstår verkligen hur ett husdjur kan vara en stor tröst i livet under svåra tider. Vill skicka många kramar till er från Alingsås! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s