Kikar in

Lite frånvarande här på bloggen nu när värmen har kommit. Men asså en applåd för det här otroligt fina vädret. Jag och Lennox njuter så det knakar om det och vi är ute i stort sett hela tiden under dag och kväll.

För någon dag sedan fick vi besked vilken avdelning Lennox ska få gå på sin förskola. Jag och grannen, som har en son i samma ålder som Lennox, skrev och frågade om vi kunde få ha våra barn i samma avdelning och chefen där sa ja, YEY!!!

Vi har det så himla bra där vi bor. Lennox har ett helt gäng med grabbar som han leker med och igår fick vi knappt hem dem så roligt de hade. Det är fyra pojkar till i Lennox ålder här i kvarteret som går på den förskolan han ska börja på så det känns så himla bra.

Nu är det inte långt kvar innan sommaren börjar på riktigt. Om ca 4 veckor så går Samir på semester och kommer vara med oss i 8 veckor 🙂 Vi kommer ha det så bra och vad vi ska mysa och hitta på roliga saker. Jag längtar så mycket!

Lägger upp lite blandade bilder 🙂

Gosungarna kör bilen tillsammans

Blev inga bilder med rastfälten, men maskrosor är svensk sommar för mig med.

Det har blivit en del strandbesök och här är första turen

När man bor nära havet så måste man ju äta lunch där med. Hemmagjord sushi blev det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s