Första träffen med vår son

För exakt ett år sedan vi fick träffa denna underbart bedårande pojk, vår älskade Lennox. Jag kan inte med ord beskriva hur känslan var när vi såg honom, nästan som man svävade fram så full av känslor.

Han var det finaste vi sett och så speciellt när vi fick besöka honom i hans hemmamiljö hos sina fosterföräldrar. Kom ihåg att han matade Samir med kex och satte sig i hans knä. Alla rundor fram och tillbaka med sin dragbil och när han dansade till musiken. När han kom fram till mig och ville säga något viktigt men lät mest som en gullig liten säl.

Det var så himla overkligt att vi äntligen var där och wow vilket minne.

Och han har verkligen vuxit på ett år. Han är stor nu 😊 Vår älskade älskade son ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s