Hej i sommarvärmen!

Det verkar som att bloggen med har tagit semester 🙂 Kikar in lite snabbt och säger hej till er alla. Vi har det så himla skönt i denna underbara sommarvärmen och nu har vi haft tre veckor ihop med Samir och det är fem veckor kvar innan vi börjar jobba igen och Lennox börjar förskolan.

Vi har hunnit med Skånes djurpark, Ölands djurpark, besök hos vänner och familj, bada i hav, sjö och pool. Vi har besökt mysiga caféer vi hittar i närheten och provar på nya matställen. Vilat och myst i massor och vi har det bara så himla härligt.

Bloggen kommer nog igång i vanlig ordning när jobbet börjar, eller när vädret blir sämre och man vill vara inne. Men jag har fixat några inlägg som kommer att kika fram framöver.

Så vad händer med vår älskade lilla pojke? Ett tag sedan jag uppdaterade om honom.

Lennox är på sitt vanliga glada humör. Den gossen är gladheten själv och sådan energi han har. Munnen går i ett på honom och det är många som kallar honom för papegojan. Han har börjat allt mer med 4-5 ordsatser och det är så kul att få höra vad denna pojken tänker på.

Förutom att bada och äta glass så älskar han just nu att pussla i mängder. Knoppussel släng er i väggen, här ska det pusslas 20-40 bitarspussel med mamma och pappa och han memorerar vad de flesta ska vara. Sen att få leka med sina bilar och dupplotåget går väl aldrig ur blodet och att få leka ute, bara att få röra på sig är toppen. Bada i badkaret gör vi minst 1-2 gånger om dagen för bubblor är det bästa som finns.

Sen börjar intresset för siffror komma, det räknas hit och dit. Bokstäver är fortfarande varmt om hjärtat och nu tycker han det är kul att hitta ord som börjar på bokstaven han håller upp. Det är både hur man ljuda bokstaven som vad den heter som han ska tränas på.

Nu ska jag  i alla fall fortsätta njuta av sommaren. Lennox sover gott efter en dag i poolen och vi njuter av lugnet. Snart ska vi krypa ner i sängen och sova vi med.

Här kommer lite blandade bilder från vår härliga sommar 🙂

Dagens bad i poolen. Asså flytpuffe/västen är super. Hn kan simma omkring själv utan att sjunka 🙂

Väldigt viktigt att ha cyklopet på när man ska simma.

Bubbelmonstret!!!

Glasspaus med kusin Albin.

Och massa bus med kela och Ervin

Man måste mysa med moster med. Hon är för övrigt hur vacker som helst!

Favoritpusslet.

Lite karusellåkning i Bromölla.

Tror det är den finaste midsommarstången skolan har haft. 

Nöjd Lennox efter en dag på mammas jobb.

Cooling på promenad.

Mamma fotar nyklippt pojk.

2 reaktioner på ”Hej i sommarvärmen!

 1. Hej,
  Vad trevligt ni ser ut att ha det i sommarvärmen. 😊 Jag och min familj njuter också av sommarvärmen med mycket bad. Vi har också en liten kille från Sydkorea som föddes i maj 2016 och som vi kom hem med i september 2017. Vi ska snart åka på semester och undrar vart du köpt flytpuff/väst? Tack för en jätte bra blogg.
  Hälsningar Emelie

  Gilla

  • Asså denna sommaren är ju bara för härlig! Kan det inte alltid vara så. Vad kul att du med har en pojke född -16. Det var ett bra år 🙂 La upp ett inlägg om luffarna då fler frågat om dem. De har funkat super för oss. Vet en till familj som har dem och de var supernöjda med.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s