En trött pojk idag

Kommer till förskolan och möts av en väldigt glad pojke som möter mig inne på förskolan, inte min son då utan hans kompis L. Lennox tittar lite på mig och fortsätter att leka.

Idag hade han inte sovit och ätit lite av fisken som serverads till lunch. När jag väl fick ut honom till hallen började gnället, en trött kille med andra ord. Det gnälldes fram till L och hans mamma kom förbi oss för lite mellanmål. Räddarna i nöden! Sen ville de ut och cykla till hästarna. Blev en mycket längre runda än jag tänkt mig och jag såg Lennox var trött då han snubblade flera gånger. Vi kom i alla fall tillbaka, och de hade haft det väldigt roligt. Fick bära hem en skrikande Lennox då han inte ville sluta leka, men det var dags för middag. Tur väl åt han massor när vi lockat honom till köket. Han ville helst sova och titta på babblarna samtidigt, inte äta. Sen var det bara att föröka hålla honom vaken till sju.

Lennox brukar ta minst en halvtimme på sig att somna om inte mer. Men han drack sin välling och när han skulle lägga den tomma flaskan på golvet så somnade han mitt i rörelsen. Trött, tröttare, tröttast.

Hoppas verkligen att han somnar i morgon. Hade varit skönt med en gladare och piggare son att hämta. Men men, bara att vänja sig att detta kommer ske mäng gånger nu när han blir allt svårare att somna på middagsvilan.

Nu ska jag bara ligga här i soffan och vila tills det är läggdags. Helt slut jag med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s