Korean BBQ och Seoul

Får inte glömma bort och visa den underbara maten vi intog innan semester och föräldraledighet var slut. Korean BBQ är nog bland det godaste jag vet. Vi lyckades få till lite typiska tillbehör som man ofta får när man äter Korean BBQ och allt var gudomligt gott. Blir det någon lite varmare dag i höst så kommer vi köra det igen.

Jag brukar gå in på Youtube och leta upp recept där. De är ofta väldigt enkla och snabba att göra och gillar man sesamolja så blir man inte besviken 🙂

Om det är något som jag kan sakna grymt mycket så är det mat som vi åt i Seoul. Mina favoriter var såklart det vi åt på bilderna här, men även deras glassar, bibimbap, mjölkdrinkar med banansmak, all färdig sushi man hittade i varje närbutik, deras kimchi, alla sidorätter, bulgogi och massa annat gott jag inte kan namnen på.

Saknar Seoul, älskar verkligen den staden och det är så mycket jag vill göra där som vi inte hann med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s