Inskolning avslutad

Tjo ho!

Vi lever och mår bra 🙂 Det är mycket som händer här hos oss. Att börja jobba och skola in barnet sitt tar på krafterna. Det har gått över förväntan med inskolningen. Visst har han varit ledsen vid lämningar många gånger och lite sakna mamma och pappa på förskolan, men för varje dag som gått har det blivit bättre och bättre. Samir tar alla lämningar och jag hämtar honom. Bra för honom när det är en tydlig rutin.

Det vi märkt mest är att han är väldigt mammig och pappig sen han började förskolan. Han håller koll på oss nu och vill gärna hänga med oss även om vi är hos familjen eller hos vänner. Men det går över efter en stund. Vi oroar oss inte. Lennox tycker om att vara på förskolan och när jag hämtar honom så är det en glad pojke som leker för fullt med sina vänner. De sista dagarna har det gått riktigt bra och han har skuttat till bilen på morgonen.

Dessa två senaste dagarna hade de stängt på hans förskola och då fick han följa med på mitt jobb igår och idag passade mormor och morfar honom. Funkar ju utmärkt att ha honom på mitt jobb när han är i samma ålder som barnen på min avdelning. Han hade det hur bra som helst och lekte för fullt. Roligt dock och se honom på vilan, han kan ju verkligen inte viska och det är mycket han vill prata om, högt, när alla försöker att sova. Det går väl sådär när han ska sova på sin förskola och ja, det är en pratkvarn vi har.

Det gick även bra idag när nian föräldrar passade honom, men han var så trött när jag kom hem. Fredag och vi var alla trötta. Slutade med att han somnade på mig vid fyratiden då han inte orkade hålla ögonen öppna och det är ju lägligt för nu, halv tio, är han superpigg 🙂 han får lägga sig med oss sen vid midnatt helt enkelt.

I morgon är en spännande dag då vi ska till Mölle och träffa skånegänget som var i Seoul samtidigt. Hoppas vi kan ta en gemensam bild på barnen som vi gjorde förra sommaren. Kul och se hur de växer. Jag och Lennox gjorde lite kanelbullar som vi ska ta med oss till fikat. Ska bli sååå kul!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s