Sydkoreagruppen

Tänkte tipsa alla som är på gång eller har adopterat från Sydkorea. Vi har en egen  sluten grupp på Facebook som heter Sydkoreagruppen. Vill ni gå med där är det bara att säga till så lägger jag till er i gruppen. Just nu är det 382 medlemmar. Så här skrevet de om gruppen:

En grupp för alla som har adopterat eller ska adoptera från Sydkorea. En plats för att utbyta tankar, kunskap, tips och idéer kring längtan, väntan, adoptions och återresor men också kring föräldraskap. Eller för att bara få stöd av någon i liknande situation. Ett och annat recept på koreanska favoriträtter kan det också bli 🙂

4 reaktioner på ”Sydkoreagruppen

  1. Hej,

    Vill gärna gå med i fb-gruppen😃 Vi är i slutet på vår adoptionsresa och har en massa tankar och funderingar.

    Vilken mysig blogg ni har!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s