Nytt domännamn

Har skaffat nytt domännamn och nu är det bara familjedj.com. Oh my god!!! som Lennox lärt sig säga.

Väldigt nöjd med det och lite lättare att skriva och komma ihåg.

Idag har jag hunnit med möte på jobbet (fått massa bra idéer av duktiga kollegor), hade somnat ett gäng barn på nanosekunden om inte min kollega hade promenerat in precis när stifta barnet precis blundat och skulle fråga om nån sak om paddan, SCHHHHHHH!!!! Nu får jag börja om igen. Elak som hon är 🙂 så skrattade hon bara när hon gick ut. Älskar henne!!

Sen hann jag trycka i mig den sista snickerikakan som min kollega gjort. Kollat mail och skrivit mail. Gått igenom vår organisationsvägg, där vi håller koll på precis allt vi behöver göra på vår avdelning (förutom de där viktiga smatyckeslapparna som skulle ut till föräldrarna, man kan inte hålla koll på allt).

Jag har peppat några barn att våga ta en sked av den där filen som som ser lite läskig ut och själv slevat i mig en portion. Brett mackor på rekordtid och snabbkissat på toan när jag kom på att jag har ett barn att hämta på tid och man kan inte stå och prata med sina kollegor om dagen och planeringsdagen som är på måndag efter man slutat.

Kört lagligt till Lennox förskola (Jag hann sit i tid), kramat och pussat sin bebis och sedan gjort en omgång dumpling till fredagsmiddagen med ett barn som skriker att han visst vill ha choklad innan maten (tips till mig själv; göm chokladen så barnet ditt inte hittar den innan maten). Tittar stolt på mina pojkar som slukar i sig av middagen och sedan sitter vi alla och myser i soffan. Äter lite gottis, Lennox har tryckt i sig chokladen och alla är glada tills jag nämner att en viss person ska sova.

Nattningen är seg men skam den som ger sig. Slutar som vanligt att Samir lyckas av oss två och jag sitter och kollar på mina favoritkanaler på Youtube när han tar över nattningen. Äter tok för mycket godis och kom på att jag skulle blogga om böcker och sätter igång med det. Så nu är inlägget gjort och jag har till och med fixat med ett nytt domännamn. Klockan är tio och jag har en evighet innan jag ska sova. Ska jag kolla på Netflix, eller någon film, eller som vanligt fastna på någon play-kanal på nätet och varva den med youtube. Det låter bra! Ska bara fört hämta mig ett stort glas colazero. Ingen fredag utan min cola.

I morgon ska vi fira vår kära vän och pappa till världens finaste koreapojk. Lennox har inte tjatat nog om att få åka till sin A. Så i morgon ska vi äntligen till bjärredsfamiljen. Ska bli himla kul att hänga med dem.

Hoppas ni alla får en fin helg och inte blåser bort! Bjuder på ett till flinklipp där Lennox ritar flygande mormor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s