Då var veckan igång

Då har man varit på jobbet igen och Samir har varit hemma med Lennox. Lennox var måttlig glad att jag inte var hemma så det blev en hel del tårar. Han är en riktig mammagris för tillfället. Lennox kräket lite i morse men sen har det varit bra idag. Han har fått i sig mer mat än resterande dagar sen han blev sjuk så det känns bra och man märker att han har mer energi nu. I morgon ska Samir vabba och jag tar onsdagen, sen hoppas jag att Lennox är redo för förskolan.

Jobbet var toppen som vanligt. Vi har så kul där 🙂 Idag hade vi först avdelningsplanering där vi planerade för höstens första projektarbete, gjorde lite beställningar med material vi behövde och lite annat smått och gott. Vi hann även starta förvandlingen av vårt lekrum till en sagoskog. Det var populärt hos både oss vuxna som barn. Kommer bli så fint 🙂 Sen har jag varit på möte i eftermiddags, fått lite kött på benen inför lite arbeten vi ska göra. En kul dag med andra ord.

Nu sitter Lennox med paddan och lyssna på knacka på-boken, Samir sover och jag har precis hjälpt Lennox med en app som han gillar. En lugn kväll 🙂 Snart ska jag fixa lite kvällsmat till lillen och sen är det sängdag för honom. Samirs tur att ta vilan idag, vardagslyx för mig.

Trevlig måndag till er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s