Barnkalas

Så var sista firandet av Lennox avklarat. Denna gång firade han med sina grannkompisar som han tycker så mycket om, och så får vi hänga med alla coola föräldrar med 🙂 Win win!

Bokade lokalen hos oss och det blev Musse-tema som Lennox önskat. Vi bjöd på paj till oss vuxna och korv till barnen. Jag och Lennox gjorde en redvelvet-cake men glömde köpa röd färg, så vi färgade den grön. Råkade dock ta lite för mycket färg så den blev supergrön 🙂 Men den var god och Lennox slök sin bit med god aptit.

Barnen de lekte för fullt och Lennox busade och var så glad. Som han längtat efter detta kalaset. Vi avslutade med fiskedammen som blivit lite av en rutin blad grannbarnen, så nu ska ju alla ha det. Det behövs inte mkt för att de ska vara  nöjda och glada 🙂 tårta, leka och fiskedam.

Asså gosebollar!! Så söta!

Lennox valde pynten på tårtan. Han ville helst ha lite klossar med på, men där fick jag stoppa honom.

Fiskedam

Roligt att va fiskefixaren

Ser ni blicken! Sååå glad! Han har hunnit leka med allt han fått, bestämt att kläderna han fick ska han ha på sig i morgon och pyjamasen med Mimmi ska han sova i och My Little Pony nallen är hans nya favorit.

Sötnöt!

2 reaktioner på ”Barnkalas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s