Adoptionsupdate

Lite update om adoptionen.

Visar upp nya vårstilen. Allt från Stadium.

Vi har äntligen alla papper klara och idag skickade jag iväg order på bilder vi ska ha. Känns himla skönt att ha det kvar. Som vanligt så är det jag som är ute i sista sekund med min lilla uppgift jag hade 🙂 Men nu är det klart och jag har även passat på att beställa en massa bilder till Lennox fosterföräldrar. Ska även skicka med ett usb-minne med videoklipp så de får se honom live med.

Så när bilderna kommer ska vi gå igenom allt och sen är vi redo att skicka in det. Det kommer bli en rysligt spännande sommar/tidig höst i väntan på det där telefonsamtalet om barnbesked. Man går ju och tänker på vilken liten filur som blir vår nya familjemedlem.

Lennox har nystat på det där med ordet familj. Han använder det ofta nu för att belysa att jag, Samir och han är en familj. Om jag tillexempel säger att vi ska iväg till farmor och farfar, så säger han; vår familj ska åka dit. Så sött!

Annars så har vi tagit det lugnt denna helg. Åkte till skogen i Skrylle och grillade korv med vänner och sen har vi varit hemma och myst. I går åkte jag och handlade vårytterkläder till Lennox. Han var väldigt noga med att jag skulle köpa blåa byxor och jacka som han bästa vän Levi har och så skulle han ha blåa och rosa skor. Han var väldigt nöjd förutom mitt ena val av mössa. Jag älskar P. och pyretmössan, men han var skeptisk till mitt val.

Hjälper pappa med grillningen.

Blå glitterskor Hm, Rosa Skopunkten, Grön mössa P. o Pyret, Färglada mössan Lindex, Svarta Stadium. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s