Kalashelg och söta passfoton

Fixade två extra passfoton som jag själv kan ha.

Då har bilderna anlänt och de är sorterade, insatta in plastfickor och nu ligger det en fin bunte papper på datorbordet. Vi hade visst brevet till biologiska mamman kvar och det ska vi skriva till helgen i lugn o ro. Det är en speciell känsla när vi sitter tillsammans och dubbelkolla varenda papper så allt är rätt. Det är ju så vi gör barn 🙂 typ. Det känns stort och mäktigt att vi ska bli föräldrar igen. Vi är så redo man kan bli. Jag satt även och skrev lite info på baksidan av de bilder vi ska skicka till fosterföräldrarna. Svårt att välja vilka bilder vi vill skicka då vi hade beställt lite för många, men jag tror att jag fick en rimlig hög bilder.

Ja, annars så hände något ovanligt. Lennox somnade på golvet medan vi plockade undan disken. Vi trodde han skojade med oss för han la sig ner, gnällde om att han inte vill äta mer och sen sov han. En sekund tog det. Att ändra tiden tog på vår sons krafter. Inte nog med att somnade där, i handen hade han pappret han torkade munnen med som snutt. Lille gose! Ja, dagens läggning gick ju lätt och han somnade redan kvart i sex.

Denna helg har vi firat både vårt gudbarn och Lennox kusin Albin. Så förutom vår underbart goda frukost med pannkakor så fick vi massa gott. Vårt gudbarn hade gjort de sötaste muffins jag sett tillsammans med hennes mamma. Asså!! Lennox slök sebran på ett kick. Sen lekte han hela kvällen för fullt med sina vänner och vi vuxna fick sitta i lugn och ro och prata om livet 🙂

Sen hade Lennox farfar hade kommit hem igen efter han varit i Sarajevo i några veckor. Lennox hade saknat sin farfar och farmor. Han fick även en fin bil och massa godis så Lennox var så nöjd så.

Annars så har jag en hög med utvecklingssamtal på jobbet denna veckan och i morgon har vi även skräpplockardag och det ska städas rent i den lilla byn jag jobbar i. Det ska glänsa när vi är klara 🙂  Jag tycker det är lyxigt att få vara ute i naturen en hel dag och få betalt för det.  Gå in på Håll sverige rent och läs lite mer om det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s