Nu är båda pojkarna 3 år

Man vet att det kommer bli en bra dag när man börja med att äta Korean army stew. Asså hur gott var inte det! Starkt så näsorna rann på oss, men smaken var jum jum! Jag tog det jag hade hemma. Det blev lite tofu, riskakor som jag själv gjort sen innan, ham/skinka, kål och nudlar. Man ska väl oxå ha en massa svamp, men det får vi ha en annan gång. Ni kan hitta recept på youtube.

Sen var det dags för kalas hos Alfred som fyllt 3 år. Det är en månad mellan våra pojkar  i ålder och vi är så glada att vi fick vara med och fira hans dag. Lennox var så exalterad att få fira Alfred. De hade så roligt, med lite småtjafs emellan som vanligt. Som syskon 🙂

Kvällsmaten blev grillat kött, ris och lite koreanska tillbehör. Asså vilken lyxdag med mat! Och helt fantastisk väder och en bra start på påskhelgsfirandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s