Påskfirande med familjen

Då var vi inne på påskfirande nr 1. Denna gång firade vi hos min lillebror som bor ute på landet i en gammal skolbyggnad  och med en härlig gård.

Brorsan hade gjort pulled lam eller lamragu, vet inte vad man ska kalla det, men så gott det var. Sen klassiska påsktillbehör och goda pajer. Efteråt fick barnen ut och leta ägg. Haren hade varit i farten och Lennox tyckte haren hände kastat ägg omkring sig. – Jag måste plocka upp dem mamma, jag får städa efter honom. Tja, Lennox som ÄLSKAR ägg tyckte det här var så spännande. Denna gång hade haren varit extra givmild med ägg 🙂

Nästan hela familjen fick plats på bilden. Min mellersta bror var tyvärr inte med denna gång, men vi är ju några stycken i familjen och fler blir vi.

Lennox och Hilding fick åka kärra upp för backen och sedan åkte de ner i världens fart. Spännande saker man få vara med om på påsken. Ja, kusinerna hade väldigt kul och vilket liv de höll. Tur det var fler rum man kunde vistas i.

Vi avslutade med en påsktårta och firade även Hilding som fyllt 2 år. Tänk vad barnen växer och snart ska mitt äldsta syskonbarn ta studenten……!!! Jag hänger inte med.

Nästa dag åkte vi till Samirs familj för att fira påsk nr 2. Där fick vi klassisk bosnisk mat och min och Lennox favoritsoppa. Asså det är den godaste soppan som existerar!

Efter maten fick kusinerna leta efter sina påskägg och vi umgicks och hade en riktigt härlig dag. Mängden godis vi har tryckt i oss är enorm. Men så är det gott och på påsken får man lov och äta massa godis.

Inte lätt när man tappar ett överfyllt ägg. Pappa får hjälpa till.

Lennox och farmor eller Majka som vi säger hade så roligt. Asså när de två sätter igång och leker och busar så är det som om inga andra existerar. De har det så kul ihop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s