Nyheter om adoptionen

Samir fångade denna bild när jag tröstade en liten kille som var ledsen för han inte fick den leksaken han ville ha. Inte alltid lätt, men asså hur söt få man lov o va.

Så, nu har det kommit en massa inlägg på raken och det är väl lite så jag gör 🙂

Det har varit så mkt som varit på gång med både jobbet och privat och ofta när det väl lugnar ner sig så kommer lusten att lägga upp lite inlägg på bloggen.

Det stora som har hänt är ju att vi skickat in vår ansökan till Ac. Tack och lov så blev den godkänd, då vi redan fixat med notarius publicus innan vi kollat om allt var rätt. Så gör inte som vi gjorde, det hade kunnat bli lite dyrare.

Och nu ligger faktiskt vår ansökan på SWS i Seoul. Känns fantastisk och lite nervöst. Det gick typ 1,5 månad snabbare att bli klar med denna ansökan och har vi tur så får vi snabbt ett barnbesked.

Asså det är ju bara för spännande! Någon gång under våren eller sommaren så kommer vi få reda på vilken som troligen kommer flytta hem till oss. Jag vet tre andra familjer som är på G, så vi är ett litet gäng som kommer vänta nyfiket.

Tänk att denna tuffen ska bli storebror, nästa sommar kommer vi vara fyra i vår familj. Kanske kommer vi lära känna nya familjer och barn och få nya fantastiska minnen och upplevelser. Spännande tid vi har framför oss 🙂

Två koreanbarn, en månads mellanrum, som fick vara med om samma resa hit och som jag hoppas kommer vara vänner för livet.

4 reaktioner på ”Nyheter om adoptionen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s