Sova över hos mormor och morfar

Min och Lennox första semestervecka så åkte vi hem till mormor och morfar och sovde över. Lennox fick prova att cykla själv en lång runda med oss. Har tränat cykelregler med honom hela våren så han var redo och han var så duktig. Vi var ute i 1 timme och cyklade och han cyklade på för fullt. Väldigt stolt liten kille.

Lennox älskar att vara hos sin moror och morfar. Så fort morfar vaknade så sprang Lennox till honom. Började med sin dagliga varför och slutade väl inte att fråga ut morfar tills jag lyckades dra mig upp ur sängen.

Tror de fick ta lite semester när vi åkte hem. Är man inte van att svara på frågor så blir man det när Lennox har varit hos en 🙂 Han är en vad de mest frågvisa ungen jag träffat på. Få klarar av att svara tills han är nöjd.

Var tvungen att ta kort på de otroligt fina rosorna.

2 reaktioner på ”Sova över hos mormor och morfar

  1. Han är så fin i sina snygga klänningar! Vår son, D., hade klänning hela tiden. En mycket vacker, med rosa tyll och paljetter. Jag är så glad för allabarn som får ha på sig det snyggaste de vet.

    Gilla

    • Tack!! 🙂 Han får ha på sig vad han vill. Ibland bestämmer jag, men för det mesta väljer han allt själv. Han älskar sina klänningar, han känner sig fri i dem. Vet många som tycker det är konstigt och kanske fel, rädslan att könet sitter i kläderna är stor, men helt befängt för vår del.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s