Nyklippt pojke

Första frisörbesöket för Lennox skedde i lördes. Vi åkte till Klipp o Lek i Malmö. Där kan man sitta på bilar medans man blir klippt och vi är så nöjda med besöket. Lennox satt helt stilla och så söt han var, vi var löjligt stolta över att få se hans första klippning hos frisören. De som klippte var så duktiga med barnen som de klippte och Lennox sa att han ville dit igen. Vi är jättenöjda med hur hans hår blev, jag visade lite bilder hur ja ville det skulle se ut och det blev spot on. En stor fördel var med hur tyst alla deras maskiner lät, både hårfönen och trimmern lät väldigt lite och det la även Lennox märke till – Det sa bara bzzzzz! Sen kunde ha även titta på barnprogram medan han körde bilen. När Lennox blev klar fick han en klubba som han var så glad att han fick.

Coolingen posar vant framför kameran.

Asså jag smälter bort, helt kär!! Älskade, älskade barn!

Han fick en döskalle sprayad, men rosa färg syns inte så mkt, men han var nöjd, de skulle ju vara rosa.

Bilden nedan sitter han förväntansfull. Som han längtat att få sitta i den röda bilen. Det var verkligen på tiden att han fick klippa sitt hår. Nu är vi redo för julen!

2 reaktioner på ”Nyklippt pojke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s