Julfirande den 25

Då var det dag att åka till Samirs föräldrar för att fira jul. En aningen trötta men vi älskar att julen inte tar slut redan den 24 utan att vi får bra det en gång till. Myskälder på och så kör vi.

Ett måste att ta kort på kusinerna framför granen. Asså jag fattar inte hur fort de växer. Hur har vi haft sådan tur att bli så välsignade med så fina familjer.

Jul hos svärföräldrarna så bjuds det på Bosnisk mat. Så lyxigt! Kåldolmar, kalvkött, min och Lennox favoritsoppa och potatismos. Gudomligt gott! Äter som vanligt alltid tok för mycket.

Efter middagen så kunde inte pojkarna vänta nog för att få öppna julklapparna. Massa gottis på bordet och vi var redo för att öppna julklappar. Efter det var det galet mycket bus och lek för Lennox del. Han vet verkligen hur man ska ta slut på hela familjen.

Jag fick både en fin tröja och smycken. Väldigt nöjd! Lennox fick ännu mer lego, spel, nintendo switch och bilar, en ny Burago Porsche med och en Alfa Romeo Buragobil från kusin Albin. Vi får väl ställa upp alla hans bilar och se hur samlingen ser ut.

Men nu är julen slut och vi är så nöjda med dessa fina dagar vi haft. Vi hoppas att ni andra med har fått fira en fin jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s