Gott nytt år!

Gott nytt år och god fortsättning på det nya året!

Vi fick fira tillsammans med våra vänner detta året och då vi har ett gäng matlagningsglada vänner så fixade de trerätter-middag. Väldigt gott! Det bjöd på tre smårätter i till förrätt, Biff Wellington med rotfrukter och rödvinssås till huvudrätt och tre sorters glasser som vår vän fixade. Asså så gott det var!

Barnen åt köttbullar och makaroner och de var så nöjda, avslutades med glass och strössel 🙂

Ja, nästa år tillkommer två nya barn i vårt gäng. Redan nu får vi ha två sittningar för att få plats när vi äter. Vårt ena kompisar väntar vara inom de närmaste veckorna och det ska bli så kul och få träffa bebben. Men det är härligt när det är fullt liv. Det är lika livat nu med barn som innan, men nu är det nog barnen som att över den livligaste biten 🙂

Festen avlutades runt tretiden, tror det tog tre sekunder innan Lennox hade somnat i bilen. Men självklart skulle han inte sova innan. Om Lennox hade fått välja bort något i sitt liv så är det nog att sova. Helt onödigt enligt honom.

Dagen efter så var det så skönt att bara få slappa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s