Utresetillstånd

Ursäkta det långa stoppet. Jag tror vi, jag, har varit nere i en liten dipp med saknaden av lille gossebarnet, allt vad en ny termin innebär, massa förkylningar på raken och vintertrötthet.

Det känns att vi går mot ljusare tider nu och det börjar slå ut både blommor och små gröna knoppar som kikar fram. Det är ljuvligt och lusten kommer tillbaka.

Förra veckan fick vi det underbara mailet att utresetillståndet är klart!! WIHOO!!! nu väntar vi på domstolstid och det ska ta max en månad innan det blir klart. Ja, sen kan vi på riktigt planera familjelivet. Nu börjar planering, packlistor skapas, inhandling av nya kläder osv. Älskar detta och älskar att det äntligen börjat röra på sig på SWS.

Gossen växer som bara den. Han är så lång om man jämför med Lennox. Det är full fart på honom och har en sådan busblick den ungen. Helt bedårande söt, precis som sin bror. Vi längtar som galningar på att få åka och träffa honom. Men jag tror Lennox längtar mest. Hela hans värld är lillebror involverad i redan. Han pratar om allt som tänkas kunna hända när man får en lillebror och han förbereder sig både vad han ska göra om lillebror tillexempel stoppar en sak i munnen, tar sönder Lennox bilar, om han skriker på natten och hur Lennox ska trösta honom, vad de ska hitta på tillsammans och hur han ska lära lillebror om det han kan. Jag tror inte han missat nått som kan hända med att ha en lillebror, men så är Lennox är riktig funderarkille.

Idag när han såg ett klipp på en flicka som dansade på ticktock så sa han:

– Mamma kolla en koreanunge! Kolla vad coolt! En koreanunge precis som jag!

Det lät så roligt när han sa så, koreanunge 🙂 Han har på sista tiden blivit lite mallig över att han är korean. -Mamma, jag måste ha stark sås i maten. Vi Koreaner äter stark mat, det är bara vi som klarar av att äta det. Jag älskar stark mat!

-Mamma, du älskar svart hår. Det har jag. Jag älskar blont hår, men du älskar svart hår som jag mamma!

-Jag har många mammor och pappor som älskar mig! Jag växte i ditt hjärta, det är det bästa stället att växa på.

Vet inte var han få allt ifrån, men han filosoferar jämt och jag är glad att han är stolt över den han är.

Jag tänkte jag ska skriva ihop lite nya packlistor, utifrån nya erfarenheter vi har sen vi fått Lennox. De behöver uppdateras helt klart. Ska även ta med er på lite av förberedelserna här hemma.

Snart fyller även Lennox 4 år. Det känns galet! Så stor han är 🙂 Så stolta vi är över honom. Vårt lilla snille 🙂 Ja, det behöver med planeras. Bara att sätta igång.

 

 

12 reaktioner på ”Utresetillstånd

 1. Oh vad roligt att hitta er blogg och er adoption som kommas skall. Vi kämpade också länge för att få barn, hela 7 år, men med 2½ år med IVF fick vi tillsluyt vår tös som nu är 6 år. Vi hade också planer på att adoptera, gick i sådana tankar med.

  Så fina de är

  Gilla

 2. Så söt Lennox är! Roligt det du skriver om att han gillar stark mat. Vår dotter som också är från Sydkorea äääälskar stark mat 🙂 Och grattis till utresetillståndet!

  Gilla

 3. Hittade hit då jag letar information och erfarenheter av adoption då våra vägar leder oss dit. Vilken underbar son ni har hemma och jag hoppas innerligt att denna krisen snart är över så ni får hem er andra son med. I allt tal om vårdplatser och fäder som inte får vara med på förlossning glömmer vi lätt bort alla vars liv påverkas av att världen helt plötsligt är så mycket mindre öppen.

  Gilla

  • 🙂 Ja jag hoppas verkligen att vi får åka snart och hämta vår lilla gosse. Vi vet verkligen inte när detta kommer att ske så det gäller att ta en dag i tagen och hitta på en massa kul så tiden gå snabbt. Hoppas att min blogg kan hjälpa dig lite i din väg mot adoption. Jag ångrar inte en sekund att vi valde att adoptera 🙂

   Gilla

   • Jag skulle vilja passa på och tacka er. För er blogg betydde väldigt mycket när vi skulle adoptera vår dotter från Sydkorea. Snart har det gått ett år sen vi kom hem. Håller med dig, bästa beslutet nånsin att adoptera! 😊

    Gilla

   • Men åh! 🙂 Så glad att man kan vara till hjälp eller stöd inför adoption. Vet själv hur mkt vissa bloggar betydde för mig i början när allt var som en djungel. Tack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s