Vi är äntligen fria!

Vi är inne på vår tredje dag ute i friheten 😊 Vi hade räknat fel och blev utsläppta redan i lördags. Sju på morgonen satte vi oss på en buss som släppte av oss i Seoul. En taxi efter det och sedan var vi på vårt hotell. Vilken härlig känsla att få komma ut. Vi har ätit god mat, druckit massa gott och gått promenader i vårt älskade Seoul, badat i poolen och bara njutit för fullt.

Hotellet är toppen. Rummet vi fick är jätte stort och här kommer vi trivas den ca resterande månaden vi har kvar här. Även om man är ute i det fria så märker vi ju av effekten av Corona. Vi tempas varje gång vi ska äta frukost eller gå till poolen. Alla har mask på sig så fort man går utanför rummet. Det är en del ställen som är stängda som alla palats tillexempel. Ja, det är mer påtagligt här i Seoul att det pågår en pandemi jämfört med Sverige. Men det känns desto tryggare. Sjukvården här är på topp. Vi försöker vara försiktiga. Undviker tunnelbanor, ställen med mkt folk osv. Vi vill gärna komma undan en till karantänomgång. Men som jag sa innan, Vi har en helt annan respekt för det hela sen vi kom hit.

Över till något mkt mer roligare samtal. Just nu ligger jag och min son nyvakna i sängen. Vi ska snart gå upp och fixa till oss. Idag är en stor dag, idag ska vi få träffa lillebror för första gången. Lite frukost och småfix och sen beger vi oss till kws för att få se underverket. Känns lite konstigt att vi kommer ha på oss våra masker under hela träffen, men lillebror är van vid det så det är ok. Men ja, vi är så förväntansfulla! 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s