Korean bbq

Sista lördagskvällen innan vi får våra barn spenderandes på ett Korean BBQ ställe som vi  varit på vår förra resa. Jag och Samir var väldigt taggade att få komma dit igen och äta. Riktigt gott var det och mysigt att få umgås med koreagänget. Efter det togs det en öl på björnbaren och jag tog den gröna ölen som är så god, lika god som jag minns den för förra resan. Var kul och sitta där och titta på alla folk som strosade förbi. Kommer ihåg vår första resa hur förvånad jag blev att det var så många som var långa. Bredaxlade och långa och alla har väldigt fin klädstil, helt i min smak.

Efter ölen köptes lite efterrätt där vi lyckades pricka helt rätt och fick äta den godaste brownies vi ätit. Galet god! Sen upp till takterassen på hotellet där vi satt under taket när regnet öste. Lennox och Samir badade i regnet, svalkande skönt, för även om det regnar så är det så varmt ute.

Nu väntas en vecka med ösregn-nonstopp :/ Såg att vädret var mkt bättre i Lund. Hoppas det håller i sig tills vi kommer hem. Vi har ett museum inbokat, lite mer shopping och sen börjar vi närma oss slutet på denna resan. Äntligen!

2 reaktioner på ”Korean bbq

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s