5 reaktioner på ”Kärlek på bild 🖤

 1. Hej, såg glad att jag nyss hittat till er blogg! Ska bli spännande att följa er resa 🙂

  Vi går i tankar på att adoptera men vet inte riktigt när det skulle vara, men det är absolut en dröm. Vi läser på massor och har den senaste tiden börjat rikta våra tankar till Korea. Hur har ni upplevt att adoptera från Korea? Hur lång tid tog det? Vad har det kostat totalt?

  Gilla

  • Förlåt för sent svar, vart mkt nu 🙂 Va kul att ni är igång med adoption! Vi är väldigt nöjda med valet av Korea, främst då barnen bor hos fosterföräldrar och att landet i sig är i vår smak. Det har tagit ca 1- 1,5 år från början till slut med adoptionen om vi räknar bort medgivandeutredningen då. Kostnaden har varit allt som allt runt 500.000 kr och då räknar vi med allt från resa och adoptionskostander. Man kan komma billigare undan beroende på flyg, boende och så. Men det finns billigare länder att adoptera från. Var inte rädd att ställa frågor om du har fler 🙂 Lycka till!

   Gilla

 2. Hej, jag har nyligen hittat till er blogg! Ska bli roligt att följa er resa 🙂

  Vi går i tankarna på att adoptera, men vet inte när det skulle bli i så fall. Men vi har den senaste tiden riktat våra tankar mot Korea. Hur har ni upplevt att adoptera från Korea? Hur lång tid tog det? Vad kostade det totalt?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s