Kalas hos koreavänner

Vi har ju världens lycka att fått en så fin vänskap med Bjärredsfamiljen. Vi var i Korea samtidigt när vi hämtade Lennox och Alfred. Det skiljer sig en månad mellan dem och de är verkligen som bröder. Nu har vi ju två små gossar till, Linton och lilla Harry som är ett år. Vi kom hem i aug med Linton och de kom hem i januari med Harry. Tyvärr fick vi inte åka samtidigt till Korea som förra gången, drömma kan man men det är inget vi kan välja. Vi är bara tacksamma att vi fått våra små underverk.

Denna helg var det dags att fira Alfreds femårsdag och jag kan ju lugnt säga att vi alla var taggade. Linton är ju fullkomligt förälskad i deras dotter Agnes. Så där Agnes var där var Linton. Lennox och Alfred lekte för fullt hela dagen. Vi blev bjudna på Minecraft chokladbullekaka och underbart god middag och lite GT och vin på det. Det blev härligt kaotiskt umgänge som det blir med småbarnsföräldrar. Vi drömde oss bort till planer på vår kommande semester i USA, sommar med vår andra koreafamilj som bor i Stockholm och sen allt mellan himmel och jord.

Men på tal om pojkar som fyller fem år. Lennox har verkligen kommit in i en ny period. Det är en tid med mycket känslor. Det åker upp och ner som en orkanvind och det är knappt så vi hinner med i skiftningarna. Från att aldrig haft problem att lämna oss på förskolan så är det jobbigt just nu. Saker är pinsamma, saker är orättvisa, helst av allt hade han nog velat sitta fast i båda mamma och pappa samtidigt som han vill vara en självständig pojk. Det är mycket som händer i hjärnan nu och vi försöker stötta så gott vi kan. Det hjälper inte att han är galet klipsk den pojken så det krävs två väldigt alerta och lugna föräldrar. Han har blivit så stor men är fortfarande vår lilla bebis. Bäst av allt är ju att han är så kramig och gosig just nu, han säger verkligen de mest finaste sakerna till oss, vår lilla charmör. Han ska ju gifta sig med både mig och pappa när han blir stor 🙂 – Punkt slut! som han alltid avslutar sina mening när han verkligen vill visa han menar vad han säger.

Jag hoppas i alla fall att ni får en härlig måndag! Ha de gott!

En reaktion på ”Kalas hos koreavänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s