Linton 2 år!

Så klart ska ni få ta del av Lintons första kalas här hos oss. Två år fyllde han 🙂 Han fick vakan upp till vår skönsång där vi gratulerade honom. Det sjöngs både på svenska och koreanska. En tårta till Linton och en kaka till Lennox och sen hans favoritgodis. Han fick en ny cykel som används flitigt, tågbana och sen kommer vi tyvärr inte ihåg vad han fick mer, typiskt oss föräldrar att glömma sådant.

Men han var så nöjd och glad och vi firade honom ordentligt. Barnkalas med grannarnas barn och sen med våra vänner och familj. Vi bjöd inte så många då han var nyss hemkommen så det blev bara den lilla krets som han hunnit bekanta sig med och det var helt lagom för honom.

Vi upptäckte flaggan var på fel håll, vändes självklart, typiskt gjort av två trötta föräldrar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s