Om oss

Här är vi Sara, Samir, Lennox. Vi är familjen DJ som bor i vackra Lund.

Vilka är vi då?

Jag, Sara -83, jobbar som förskollärare på en 1-3 års avdelning på vardagarna.  När jag inte jobbar så gillar jag mest att hitta på något kul med Lennox och min man, titta på serie/youtube, shoppa, även beroende av godis och spela spel på mobilen och älskar att vara med min fina stora familj och vänner.

Samirs -82, jobbar som R&D chef på Eriksson i Lund och hans stora intresse är aktier och att spela datorspel, hejar på sitt favoritlag Liverpool och självklart busa med oss. Familj och vänner är lika viktigt för honom som för mig att umgås med.

Lennox -16, jobbar med att busa och leka hela dagen lång. Hans passion i livet är att leka, fylla allt som går att fylla med allt krimskrams han kan hitta, titta på Musses Klubbhus eller My little Pony, klä sig i färglada kläder, helst rosa eller glitter, räkna och pratar i massor, helst om kiss och bajs men även annat som intresserar en snart 3-årig pojk. Va e de? får vi säkert höra 1000 gånger om dagen av denna frågvisa unge. Lennox är en väldigt glad och nyfiken pojke som tar livet med stor glädje.

Vi är nu inne på ett nytt äventyr med vår adopterade son Lennox. Våra dagar består av att hitta på en massa kul tillsammans och upptäcka och utforska vår värld tillsammans med Lennox.

Det tog oss 10 år att äntligen få den finaste gosse vi någonsin skådat. Vi har hunnit med tre IVF- försök och har adopterat från Sydkorea. En väldigt lång och tidskrävande resa men även väldigt spännande.

Här kommer ni få följa med på vår resa tillsammans med Lennox. Enjoy!

Kontakta oss: familjendj@gmail.com  

Pintrest: @saratalltita

IMG_9478

Enjoy!

2 reaktioner på ”Om oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s