Om oss

Här är vi Sara, Samir, Lennox och Linton. Vi är familjen DJ som bor i vackra Lund.

Vilka är vi då?

Jag, Sara -83, jobbar som förskollärare på en 1-3 års avdelning på vardagarna, men just nu är jag föräldraledig till Linton.  När jag inte jobbar så gillar jag mest att hitta på något kul med min familj och vänner, titta på K-drama/youtube, läsa, shoppa och älskar min favoritgrupp BTS.

Samirs -82, jobbar som R&D chef på Eriksson i Lund och hans stora intresse är aktier och att spela datorspel, hejar på sitt favoritlag Liverpool och självklart busa med oss. Familj och vänner är lika viktigt för honom som för mig att umgås med.

Lennox -16, jobbar med att vara en stor femåring. Hans intressen är fortfarande coola och snabba bilar. Spela Switch, Playstation eller spel på paddan är toppen, helst Minecraft, lego-spel med mamma, eller bilspel. Youtube hade han kunnat spendera en livstid på där han tittar på andra folk som spela spel eller gör olika spännande saker. Bygga och konstruera, leka med bilar, cykla och leka med sina vänner. Helst ska man vinna i allt. Han är fortfarande en tänkare och går djupt in i sina intressen, en riktigt smart unge och väldigt omtänksam. Energi, jo tack, har fortfarande inte hittat något som orkar med i hans tempo när han väl sätter igång.

Linton -18 jobbar med att laga mat, äta mat, titta på när någon lagar mat. Mat är livet och om han fick bestämma så skulle han äta sig genom livet. Vilda djur är en stor favorit och helst dinosaurier. Han älskar att titta i böcker och dansa och sjunga. Att vara ute och leka är toppen och han älskar att vara med sina vänner. Linton är otroligt snabblärd och där Lennox vill göra allt på sitt eget vis så ska Linton följa allt till punkt och pricka. Han är väldigt envis och tycker han kan allt och klara det testa själv. En pojke som alltid skrattar, är nyfiken och älskar livet.

Vi är nu inne på ett nytt äventyr med tvåbarnslivet.  Våra dagar består av att hitta på en massa kul tillsammans och upptäcka och utforska vår värld tillsammans med våra söner.

Det tog oss 10 år att äntligen få den finaste gosse vi någonsin skådat och nu har vi blivit välsignade med en son till som tagit oss med storm i våra hjärtan. Vi har hunnit med tre IVF- försök och har adopterat båda pojkarna från Sydkorea. En väldigt lång och tidskrävande resa men även väldigt spännande. Sydkorea kommer alltid vara vårt andra hem och vi är så lyckligt lottade att ha vår fina familj.

Här kommer ni få följa med på vår resa tillsammans med Lennox. Enjoy!

Kontakta oss: familjendj@gmail.com

Instagram: talltita (lägger upp dagligen)  

Pintrest: @saratalltita

Enjoy!

2 reaktioner på ”Om oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s