Lilla apan

Idag fick vi mail från AC. De berättade att allt var bra med vår lilla Lennox. Pekboken var på huvudkontoret i Seoul och fosterföräldrarna skulle hämta den snart och kanske kunde vi få ett filmklipp på honom när de kom för att hämta boken. Asså jag vet inte var jag tar vägen om de kommer ihåg att filma. Tänk att få se honom på film. 🤗🤗😀😃😍 Aaaaaaaah!!!! 

Känns bara så oerhört skönt att höra att han mår bra, att han trivs bra hos sina fosterföräldrar, att han är frisk och växer som han ska. Det lixom värmer i våra hjärtan. Känns oerhört skönt att få avsluta detta året med att få höra att han mår så bra. Tårarna lixom kommer 💕

Idag kom även min sena julklapp som Samir varit i eld och lågor över. Ja, när jag öppnade paketet så förstår jag hans iver. Där i lådan låg ju min lilla apa. Det är lite speciellt med denna apa då jag alltid sagt att en sådan ska jag ha när vi får barn. Inte visste jag då hur länge jag skulle få vänta, men nu är den här och det känns som en milstolpe i allt detta. Den här lilla apan har på nått sätt blivit speciell för oss och jag blev så glad att min man kom ihåg det ❤️.

2 reaktioner på ”Lilla apan

  1. Åh, så spännande! Vi fick mejl i dag om att filmerna vi skickat har hamnat upp- och ner. Så nu ska dessa två teknikgurus försöka räta till det och skicka nya. Klart lilltjejen ska få höra och se mammas och pappas sångskills utan att behöva stå på huvudet 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s