Lördagsmys

Lennox tittar nyfiket när kusinen spelar spel.

Så var det lördagkväll och Lennox ligger och susar sött i sin säng. På sista tiden har han lagt kudden på sin mage som täcke, ser så gulligt ut.

Idag åkte vi till faster Suzana, Adis och kusinerna. Det var en riktigt regnig och ruggig dag så vi stannade inne, men det var inga bekymmer för Lennox som bara älskar att vara där. Han lekte med bilarna och gick omkring och lullade eller busade med oss. Jag fick tid att bara umgås med Lennox kusiner, mina fina pojkar. De lärde mig att spela Pokemon med korten de samlar på. Himla kul! Härligt ha ha dem hemma igen efter deras semester och snart kommer även Lennox farmor och farfar hem. De har fixat ett nytt boende i Kristianstad de med, så det ska bli kul att få se dem och Lennox kommer att få träffa sin farfar för första gången, de har videochattat med inte träffats….ska bli kul!

I morgon är det tänkt att vi som adopterade nästa samtidigt i Sydkorea ska träffas i morgon. Vi blir fyra familjer och det kommer blir kul. Hoppas bara att Lennox inte blir sjuk. Han hostade en massa nu ikväll, så vi får väl se, håller tummarna att det bara var nått i halsen som irriterade.

Nu ska jag kolla på film, slappa lite till innan det är läggdags. Lennox vaknade halv nio i morse plus att det var min tur för sovmorgon så jag sov till halv elva. Riktigt gött! I morgon är det Samirs tur för sovmorgon och jag hoppas det är fint väder så jag och Lennox kan gå ut till lekplatsen en liten stund på förmiddagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s