Amsterdam

På lördagkvällen hade vi bokat bord på Senses. Vi kom dit halv sju och var inte klara fören halv tolv (!). En av mina bästa middasgkvällar och maten var super; fem rätter och fyra aptitretare mellan. Jag kan inte påstå att vi var tysta, fick ont i magen så mycket vi skrattade och vi är inte kända för att var diskreta när vi är tillsammans. Alla pratar i mun på varandra och rösterna har en tendens att bara öka i styrka. Vi var så nöjda med avslutningen på denna dagen.
  
  
  
  
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s