Semeldags med blåbär & nutella

Schhhhh inte väcka barnen. Alla sover så sött och jag sitter här och myser. Att höra alla dessa små snusande ljud är avslappnande. Jag passar på att lägga upp lite dokumentation och läser igenom mina mail. Slutar om en timme och det ska bli så skönt med helg.

Ikväll skulle vi egentligen ut och äta men det blev tyvärr inställt så vi får se vad vi gör. Film hemma eller bio hade vatt gött eller fortsätta läsa på min bok.

4,5 månad har vi väntat. Idag är det längtan som råder. Tittar på bilden på min lilla pojk och längtar så det gör lite ont. Har suttit i två kvällar och försökt få ihop en beställningslista med saker vi behöver och då blir det klart att man tänker extra på Lennox. Samir satt och gjorde en kalkyl hur vi lägger upp vår föräldrapenning. Räkna lite på hur många dagar vi tar ut i veckan och så. Tur ja ha denna man ❤️

———————————-

Kväll här och vi blev sugna på semlor. Eftersom jag inte hittar semlor som jag vill ha dem så blir det hemmagjorda 🤗

Idag ska vi testa blåbärssemlor och nutellasemlor. Minisemlor såklart så man kan prova alla smaker.

Degklumpen ser lite missbildad ut så det är smårester jag samlat ihop från de andra degbullarna när jag vägde dem:)

Tur man har lite snits att få fina runda och så är det kul med. Här höftas inte utan alla väger exakt 35 g. Gillar det så 😎

Vinnaren blir originalet andraplats är delad för blåbär och nutella. Jag älskade med blåbär och Samir nutella. Nästa gång tar jah inte blåbär i grädden utan bara i bullen med mandelmassan eller kanske lite apelsinsmak med apelsinlikör.

Bullreceptet var för övrigt det bästa jag gjort. Recept hittar du här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s