Bästa pannkakorna??

Jag har nog lyckta få till riktigt bra pannkakor nu. Enda problemet jag haft är att jag inte fått till de där fina bubblor eller krater, vad jag nu ska kalla dem för. Innan blev det bara lite i ytterkanterna, men nu så.

Jag är lat och pallar inte att smeten ska svälla, men då läste jag att det blir bäst om smeten är rumstempererad innan man steker dem. Så jag värmde mjölken lite snabbt i minkron och det gjorde susen. Tipsar även att när ni vispar ihop allt så ta mixerstaven, klumpar är ett minne blott. Häll bara i alla ingredienser i skålen och mixa ihop.

  • 2 ägg
  • 2 dl mjöl
  • 4 dl fingervarm mjölk
  • 0.5 tsk salt
  • stek i rikligt med smör

Annars fortsätter vi och va sjuka. Asså förkylningar, de kan verkligen vara segdragna. Både Samir och Lennox sover middag just nu, själv fick jag lite sovmorgon.

Lennox har ont i halsen stackarn och det enda vi får i honom är typ välling och ris. Ja, det är när han är sjuk som välling funkar, tur det i alla fall. Lennox vaknade flera gånger i natt och var helt otröstlig, otur nog kunde vi inte hitta suppositorium alveolen och den andra vägrade han ta. Det gör så ont i mamma-hjärtat när sitt barn mår dåligt.

Så dagens agenda är; fixa alvedon och isglass och sedan vila, vila, vila. Lennox som är grinig idag försöker vi underhålla med hans favoritmusikvideos, topgear, lerbak och massa mys.

Ja, Samir börjar i alla fall bli bättre. Jag och Lennox är det värre med. Jag hade helt velat ligga ihoprullad som en liten boll och inte behöva röra mig på hela dagen, men det är svårt när man har barn. Andra takter nu när Lennox är här, men det är ok 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s