Snart den stora dagen

Vår lilla pojk fyller snart ett år. Det är helt galet hur fort det har gått från 6 månader som han var då vi fick vårt barnbesked till nu. I morgon är det redan mars månad och nu känns det nära, så nära att vi får åka och träffa honom.

Det känns i mitt mammahjärta att jag inte får fira hans första födelsedag tillsammans med honom, men jag vet om att han har det bra där han är just nu och det lättar lite. Men det känns ändå tungt och ledsamt. Självklart kommer vi att fira hans födelsedag när han kommer hem och han är redo för det. Då ska vi har ett stot kalas för honom 🙂

Men vi kommer även att fira hans födelsedag nu på hans stora dag. Jag hade inte missat det för världen och våra tank finns med honom. Det känns fint att både familj och vänner kommer fira tillsammans med oss och att vi tillsammans kan skapa minnen och vi alla finns där för honom fast han är på andra sidan jorden.

img_6369

Vi längtar efter dig Lennox!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s